Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Verkoelend Matras - Cool Active

Ventilatie
Vochtregulatie
Reguleert warmte
Slaaphouding
Rug- en zijslapers
Levertijd
Levertijd: 1 - 3 weken
Variant
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Verkoelend Matras - Cool Active

Voor iedereen die 's nachts last heeft van warmte en zweten, is de Verkoelende Matras Cool Active de ideale oplossing. Dit matras voert warmte en vocht snel af, waardoor zowel het matras als je lichaam op een aangename, koele temperatuur blijven. Deze matras van hoge kwaliteit zorgt niet alleen voor verkoeling, maar biedt ook extra comfort en ondersteuning. Het is de perfecte upgrade voor je normale matras!

Verkoelende Materialen voor Alle Seizoenen
De Cool Active Matras is voorzien van twee verkoelende kanten, ideaal voor de warme zomerdagen, maar ook geschikt voor de koudere seizoenen. De tijk van dit matras voelt verkoelend aan, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een frisse slaapervaring. Of je nu het hele jaar door last hebt van warmte of alleen tijdens de zomermaanden, deze verkoelende topper biedt uitkomst.

Hoogwaardige Kern en Comfort
Dit matras is gevuld met een kern van topkwaliteit HR35 koudschuim met een open celstructuur, gecombineerd met pocketveren. Deze combinatie zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. De topper is warmte- en vochtregulerend, anti-bacterieel, en biedt een heerlijk verkoelende slaapervaring tijdens warme dagen.

Specificaties van het Matras
De Verkoelende Matras Cool Active is verkrijgbaar in verschillende maten, met een totale dikte van circa 20 cm. De kern bestaat uit 13 cm pocketveren met aan beide kanten 3 cm HR35 koudschuim. De twee zijdes van het matras zijn voorzien van een verkoelende Cool Active tijk, wat de levensduur van je matras verlengt en zorgt voor een fris en comfortabel slaapoppervlak.

Voordelen van een Verkoelend Matras
Een verkoelend matras is een geweldige manier om de slaapervaring te verbeteren, vooral voor mensen die 's nachts last hebben van warmte. Dit matras biedt een extra laag van comfort en ondersteuning, terwijl het de temperatuur van het bed reguleert. De verkoelende tijk, in combinatie met de kern van pocketveren en koudschuim, zorgt ervoor dat het lichaamsgewicht gelijkmatig wordt verdeeld en drukpunten worden verlicht.

Innovatief Cool Active Materiaal
De hoes van de verkoelende topmatras is gemaakt van Cool Active materiaal, dat actief warmte en vocht afvoert. Deze speciaal ontworpen vezel voert vocht snel af van het lichaam en uit de topper, terwijl het ademende werking heeft waardoor warme lucht kan ontsnappen. Het resultaat is een stabiele lichaamstemperatuur tijdens de slaap, waardoor je minder snel wakker wordt door oververhitting.

Ontdek de voordelen van de Verkoelende Matras Cool Active en geniet van een verkoelende, comfortabele en ondersteunde slaapervaring het hele jaar door.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal tijk
Katoen / Viscose / Polyester / Cool Active
Materiaal kern
Pocketvering
Hardheid
Medium
Hoogte
20 cm
Belasting
Tot 120 kg per persoon
Tijk wasbaar
Ja
Geschikt voor droger
Nee
Garantie
1 jaar fabrieksgarantie
Vochtregulatie
Reguleert warmte
Slaaphouding
Rug- en zijslapers

Veelgestelde vragen

Welk matras is het beste voor rugklachten?

Voor mensen met rugklachten is een matras met hoge ondersteuning en goede drukverdeling essentieel. Op onze website geven we elk matras een score van 1-5 voor deze eigenschappen, zodat je eenvoudig kunt zien welke matrassen het beste zijn voor rugklachten.

Hoe kies ik het juiste matras voor mijn slaaphouding?

Je slaaphouding bepaalt welke eigenschappen belangrijk zijn. Zijslapers hebben baat bij matrassen met goede drukverdeling, terwijl rug- en buikslapers matrassen met sterke ondersteuning nodig hebben. Op onze website vind je per matras duidelijk de kwaliteit in ondersteuning en drukverdeling aangegeven, zodat je gemakkelijk kunt kiezen wat bij jou past.

Wat is het verschil tussen een pocketveringmatras en een traagschuimmatras?

Pocketveringmatras biedt uitstekende ondersteuning en ventilatie door de individueel verpakte veren, ideaal voor wie koel wil slapen. Traagschuimmatras vormt zich naar je lichaam en biedt superieure drukverdeling, perfect voor mensen met gewrichts- of pijnklachten, maar het ventileert minder goed.

Wat is het beste matras voor mensen die veel zweten?

Als je snel zweet, zijn ventilatie en vochtregulatie belangrijke factoren. We scoren elke matras op deze eigenschappen op onze website, zodat je eenvoudig kunt zien welke matrassen de beste keuze zijn om koel en droog te blijven.

Hoe lang gaat een matras mee?

De levensduur van een matras varieert per type, maar matrassen met sterke ondersteuning en goede ventilatie gaan meestal langer mee. Matrassen die hoog scoren op deze gebieden zijn vaak duurzamer en behouden hun comfort langer. Gemiddeld gaat een kwalitatief matras tussen de 7 en 10 jaar mee, afhankelijk van gebruik en onderhoud.

Hoe retourneer ik mijn matras?

Voor het retourneren van boxsprings, matrassen en topdekmatrassen gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

Het product is onbeschadigd en zit in de originele en ongeopende verpakking Het product is ongebruikt en ongemonteerd Indien je een boxspring, matras of topdekmatras wenst te retourneren of te ruilen, dien je het aparte formulier in te vullen via deze link: https://publisher.dekbed-discounter.nl/Retouraanvraagboxspingsmatrassen. Heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice: https://www.dekbed-discounter.nl/service/klantenservice-contact/.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

149,00 https://www.dekbed-discounter.nl/verkoelend-matras-cool-active-152199522.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/459829524/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?