Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Opbergboxspring - Shinebedd

Levertijd
Levertijd: 4 - 6 weken
Maat
Nachtkastje
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Opbergboxspring - Shinebedd

Opbergboxspring Shinebedd wordt bij levering GRATIS voor je gemonteerd.

SKYBEDD ®

De Boxspring Shinebedd biedt een combinatie van elegant design en praktische opbergmogelijkheden, perfect voor een luxueuze en georganiseerde slaapkamer. Deze boxspring is ontworpen met hoogwaardige materialen en slimme opbergoplossingen, wat het een ideale keuze maakt voor zowel stijl als functionaliteit.

Hoogwaardige Materialen en Design
De Shinebedd boxspring is bekleed met een zachte, luxe velvet stof in een stijlvolle beige kleur. Het moderne ontwerp wordt geaccentueerd door het schuine streep design van het hoofdbord, wat een verfijnde uitstraling aan elke slaapkamer toevoegt. Het frame van de boxspring is vervaardigd uit een metalen constructie gelegeerd met carbon, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit.

Ruime Opbergruimte
De boxspring is uitgerust met een ruime opbergruimte, ideaal voor het opbergen van beddengoed, kleding en andere items. Afhankelijk van de gekozen maat biedt de opbergruimte verschillende capaciteiten: 540 liter voor de 90x200 cm variant, 840 liter voor de 140x200 cm variant, 960 liter voor de 160x200 cm variant, en 1080 liter voor de 180x200 cm variant. De opbergruimte is gemakkelijk toegankelijk dankzij de voorgemonteerde gasveren van 9000 newton en doorzichtige design handvaten.

Comfortabel Matras
Het matras van de Shinebedd boxspring heeft een hoogte van 33 cm en is beschikbaar in de breedtes 90 cm, 140 cm, 160 cm en 180 cm, met een lengte van 200 cm. Het matras is een hybrid model met een pocketvering kern en zeven comfortzones, wat zorgt voor een medium tot stevig ligcomfort. Het matras bestaat uit vijf lagen: een gebreide stoflaag, koudschuim HR 50, polyesterschuim SG 40, pocketveren en een anti-slip bodem. Dit ontwerp biedt optimale ondersteuning voor zijslapers, buikslapers en rugslapers.

Stabiele Poten en Hoofdbord
De boxspring wordt ondersteund door zwarte kegelpoten van 10 cm hoog, die zorgen voor een stabiele basis. Het hoofdbord heeft een dikte van 14 cm en een hoogte van 130 cm, waardoor het zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Specificaties
De Shinebedd boxspring is verkrijgbaar in de afmetingen 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm en 180x200 cm. De totale hoogte van het bed is 130 cm, met een slaap-/lighoogte van 71 cm. Het bed is anti-allergeen, huisstofmijtwerend, latexvrij, rubbervrij en wolvrij, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën. De verpakking bevat een hoofdbord, matras, twee onderboxen, potenset, handleiding en montageset. De levering vindt plaats op afspraak in Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Matras Specificaties
Het matras heeft een medium tot stevig ligcomfort en is voorzien van 500 veren per vierkante meter. Het matras beschikt over zeven comfortzones en een pocketvering kern. De lagen van het matras zijn ontworpen voor optimale ventilatie en ondersteuning, met een anti-slip bodem om het matras op zijn plaats te houden.

Garantie en Extra's
De Shinebedd boxspring wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie. Het bed is voorzien van handvaten aan beide kanten en een handleiding voor eenvoudige montage. De onderboxen zijn dik verpakt inclusief hoekbescherming om transportschade te voorkomen.

Met zijn combinatie van comfort, opbergruimte en stijl, is de Shinebedd boxspring de perfecte aanvulling voor elke slaapkamer.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern matras
Pocketveringen
Aantal veren matras
500 per m2
Comfortzones
7
Topper kern
Koudschuim
Topper hoogte
Inclusief matras
Hoogte hoofdbord
130 cm
Dikte hoofdbord
14 cm
Hoogte poten
10 cm
Hoogte box
28 cm
Hoogte matras
33 cm
Elektrisch verstelbaar
Nee
Belasting
Tot 130 kg per persoon
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Montage
Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte
71 cm
Inclusief TV Lift
Nee
Extra lang
Nee
Bekleding
Velvet

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

989,00 https://www.dekbed-discounter.nl/opbergboxspring-shinebedd-152181070.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/459770435/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?