Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Opbergboxspring - Dolcebedd

(1)

Levertijd
Levertijd: 4 - 6 weken
Maat
Nachtkastje
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Opbergboxspring - Dolcebedd

Opbergboxspring Dolcebedd wordt bij levering GRATIS voor je gemonteerd.

SKYBEDD ®

Ervaar het ultieme comfort en de verfijnde stijl van de Dolcebedd Boxspring. Ontworpen met hoogwaardige materialen en slimme opbergoplossingen, biedt deze boxspring een luxueuze slaapervaring. Het elegante design en de praktische kenmerken maken dit bed een perfecte aanvulling voor elke slaapkamer.

Specificaties en Ontwerp
De Dolcebedd boxspring is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm en 180x200 cm. Met zijn beige kleur en fluweelzachte velvet stof straalt het bed een gevoel van luxe uit. Het bed heeft een totale lengte van 200 cm en een hoogte van 130 cm. De kern van de boxspring bevat een opbergruimte, ondersteund door een metalen constructie gelegeerd met carbon, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit.

Comfortabel Matras
Het bijgeleverde matras heeft een hoogte van 33 cm en is ontworpen met zeven comfortzones en een pocketvering kern met 500 veren per vierkante meter. Het Hybrid matras bestaat uit vijf lagen, waaronder een laag koudschuim HR 50, polyesterschuim SG 40, pocketveren, en een anti-slip bodem. Het matras biedt medium tot stevig ligcomfort, geschikt voor zijslapers, buikslapers en rugslapers. Bovendien is het matras voorzien van een anti-slip bodem en matrasremmers aan de zijkanten om het matras op zijn plaats te houden.

Modern Hoofdbord en Stabiele Poten
De boxspring wordt geleverd met een modern hoofdbord dat 96 cm breed, 14 cm dik en 130 cm hoog is. Het hoofdbord is bekleed met dezelfde luxe velvet stof als het bed zelf, wat bijdraagt aan de esthetische uitstraling. De poten van het bed zijn kegelvormig en zwart, met een hoogte van 10 cm, wat zorgt voor een stabiele basis.

Ruime Opbergruimte
Een van de unieke kenmerken van de Dolcebedd boxspring is de ruime opbergruimte. Afhankelijk van de gekozen maat biedt de opbergruimte verschillende capaciteiten: 540 liter, 840 liter, 960 liter, en 1080 liter. De opbergruimte is uitgerust met voorgemonteerde gasveren van 9000 newton, wat het openen en sluiten gemakkelijk en veilig maakt. De opbergruimte is ideaal voor het organiseren van beddengoed, kleding en andere items, waardoor de slaapkamer netjes en opgeruimd blijft.

Garantie en Levering
De Dolcebedd boxspring wordt geleverd met een fabrieksgarantie van twee jaar. De levering vindt plaats op afspraak en is beschikbaar in Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Let op! Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage wel uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden. Dit is de verantwoordelijkheid van de consument.

Verpakkingsinhoud
Bij de levering ontvang je één hoofdbord, één matras, twee onderboxen, één potenset, één handleiding en een montageset. Dit zorgt ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om de boxspring eenvoudig in elkaar te zetten en te genieten van een comfortabele nachtrust.

Met zijn luxueuze bekleding, ruime opbergruimte en stevige constructie is de Dolcebedd boxspring de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabel en stijlvol bed dat ook praktisch is in gebruik.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern matras
Pocketvering
Aantal veren matras
500 per m2
Comfortzones
7
Topper kern
Koudschuim
Topper hoogte
Inclusief matras
Hoogte hoofdbord
130 cm
Dikte hoofdbord
14 cm
Hoogte poten
10 cm
Hoogte box
28 cm
Hoogte matras
33 cm
Elektrisch verstelbaar
Nee
Belasting
Tot 130 kg per persoon
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Montage
Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte
71 cm
Inclusief TV Lift
Nee
Extra lang
Nee
Bekleding
Velvet

Beoordelingen (1)

Schrijf zelf een beoordeling

Prachtig bed
Het bed is super mooi, handig met de opbergruimte en lekker hoog. Het matras is aan de harde kant, ook met de vastzittende topper. Ik heb er zelf een zachte topper op gelegd en dit maakt het geheel prettig. Klantenservice was ook echt super! Mijn complimenten! Zeer snel en goed geholpen. Levertijd stond op 6 weken, week later had ik hem al in huis ! Aangename verassing.. 😍

Kelly

  • 1

Laatst bekeken producten

899,00 https://www.dekbed-discounter.nl/opbergboxspring-dolcebedd-152182143.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/459770739/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?