Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspringset Cloud Relax - Deluxe

Levertijd
Levertijd: 6 - 8 weken
Maat
Kleur
Montage
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Boxspringset Cloud Relax - Deluxe

In de moderne slaapkamer is de keuze van het juiste bed van vitaal belang. Het is niet alleen het middelpunt waar je direct naar kijkt, maar ook de essentiële basis voor een goede nachtrust. Met onze Boxspringset Cloud Relax Deluxe breng je niet alleen een mix van stijl, comfort en functionaliteit naar huis, maar creëer je ook een rustgevende omgeving waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Harmonie van Elegantie en Comfort 
Onze Boxspringset Cloud Relax Deluxe straalt een serene rust uit dankzij zijn diverse kleuropties en tijdloze design. Het hoofdbord voegt een vleugje elegantie toe aan elke slaapkamer, en biedt niet alleen een stijlvolle achtergrond voor je beddengoed, maar ook stevige ondersteuning voor die ontspannende momenten zoals lezen of ontbijten op bed.

De Basis: Stevige Duo Box met 25 Bonell-vering
Het hart van onze boxspringset wordt gevormd door de stevige Duo Box met 25 Bonell-vering. Deze traditionele veertechniek staat bekend om zijn duurzaamheid en biedt een solide basis voor het matras. De Bonell-vering zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht, wat bijdraagt aan een comfortabele en rustgevende slaapervaring.

Het Matras: Twee Maal Nordisk Relax 1500 Hybride Matras
Op deze stevige basis rusten twee Nordisk Relax 1500 Hybride matrassen. Dit zijn ware innovaties op het gebied van slaapcomfort, waarbij ze de voordelen van verschillende materialen combineren voor een optimale slaapervaring. De hybride samenstelling zorgt voor een perfecte balans tussen ondersteuning en comfort, waardoor je lichaam gedurende de nacht in een natuurlijke houding blijft.

De Afwerking: BE-poten en Koppelpoten voor Stabiliteit en Stijl
De Boxspringset Cloud Relax Deluxe wordt compleet gemaakt door de set BE-poten van 12 cm en de set koppelpoten. Deze poten zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek van het bed. Ze tillen het bed letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau, waardoor het reinigen onder het bed eenvoudig wordt en de slaapkamer een ruimtelijke uitstraling krijgt.

Het Toppunt van Comfort: Relax Mono Topper
De kers op de taart van onze Boxspringset Cloud Relax Deluxe is de Relax Mono Topper. Met zijn comfortabele dikte biedt deze topper een extra laag zachtheid en ondersteuning. Het helpt bij het verdelen van je gewicht over het bed, vermindert drukpunten en zorgt voor een nog comfortabelere slaapervaring.

Levering en Retour: Onze Service
Onze boxspringset wordt standaard geleverd door heel Nederland en België. We adviseren om direct bij ontvangst de boxspringset te controleren op eventuele schade en dit direct te melden bij de chauffeur en onze klantenservice.

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, onthoud dan dat bij aankoop van een boxspring exclusief montage, deze ook zelf gedemonteerd dient te worden indien je een retouraanvraag indient. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden, van begin tot eind.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box
Bonnellvering
Kern matras
Pocketvering
Comfortzones
7
Topper kern
Hybrideschuim
Hoogte hoofdbord
105 cm
Hoogte poten
12 cm
Hoogte box
25 cm
Hoogte matras
20 cm
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Montage
Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte
63 cm
Inclusief TV Lift
Nee
Extra lang
Nee

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

1599,00 https://www.dekbed-discounter.nl/boxspringset-cloud-relax-deluxe-152442307.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/461670096/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?