Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspringset Cloud Relax

Levertijd
Levertijd: 6 - 8 weken
Maat
Kleur
Montage
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Boxspringset Cloud Relax

In de moderne slaapkamer is de keuze voor het juiste bed van essentieel belang. Het is niet alleen het centrale stuk waar je direct naar kijkt, maar ook de basis voor een goede nachtrust. Met onze Boxspringset Cloud Relax breng je niet alleen stijl, comfort en functionaliteit in huis, maar ook een rustgevende sfeer waarin je heerlijk kunt ontspannen.

Elegantie en Comfort in Harmonie 
Onze Boxspringset Cloud Relax straalt een serene rust uit dankzij zijn verschillende kleuropties en strakke design. Het hoofdbord voegt een tijdloze elegantie toe aan elke slaapkamer. Het biedt niet alleen een stijlvolle achtergrond voor je beddengoed, maar ook stevige ondersteuning tijdens het lezen of genieten van een ontbijt op bed.

De Basis: Stevige Duo Box met 25 Bonell-vering
Het hart van onze boxspringset wordt gevormd door de stevige Duo Box met 25 Bonell-vering. Deze traditionele veertechniek staat bekend om zijn duurzaamheid en biedt een solide basis voor het matras. De Bonell-vering zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht, wat bijdraagt aan een comfortabele en rustgevende slaapervaring.

Het Matras: Ontspan op het Relax 1500 Hybride Matras
Op deze stevige basis rust het Relax 1500 Hybride matras. Dit matras is een ware innovatie op het gebied van slaapcomfort, waarbij het de voordelen van verschillende materialen combineert voor een optimale slaapervaring. De hybride samenstelling zorgt voor een perfecte balans tussen ondersteuning en comfort, waardoor je lichaam gedurende de nacht in een natuurlijke houding blijft.

De Afwerking: BE-poten en Koppelpoten voor Stabiliteit en Stijl
De Boxspringset Cloud Relax wordt compleet gemaakt door de set BE-poten van 12 cm en de set koppelpoten. Deze poten zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek van het bed. Ze tillen het bed letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau, waardoor het reinigen onder het bed eenvoudig wordt en de slaapkamer een ruimtelijke uitstraling krijgt.

Levering en Retour: Onze Service
Onze boxspringset wordt standaard geleverd door heel Nederland en België. Bij ontvangst raden we aan om de set te controleren op eventuele schade en dit direct te melden bij de chauffeur en onze klantenservice.

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, onthoud dan dat bij aankoop van een boxspring exclusief montage, deze ook zelf gedemonteerd dient te worden indien je een retouraanvraag indient. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden, van begin tot eind.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box
Bonnellvering
Kern matras
Pocketvering
Comfortzones
7
Topper kern
Niet inclusief
Hoogte hoofdbord
105 cm
Dikte hoofdbord
13 cm
Hoogte poten
12 cm
Hoogte box
25 cm
Hoogte matras
21 cm
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Instaphoogte/Lighoogte
58 cm
Inclusief TV Lift
Nee
Extra lang
Nee

Veelgestelde vragen

Wat is een boxspring en hoe verschilt het van een standaard bed?

Een boxspring is een type bedbodem die bestaat uit een gestoffeerde bak met binnenin een verende kern. Dit in tegenstelling tot een standaard lattenbodem. De combinatie van een boxspring met een matras en eventueel een topmatras zorgt voor extra comfort en ondersteuning.

Hoe werkt de levering van mijn boxspring?

Boxsprings worden door heel Nederland en België geleverd (m.u.v. de Waddeneilanden). De boxspring wordt in meerdere pakketten geleverd, zoals de onderstellen, matrassen en eventueel de topper. Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. Bij een bestelling met levering exclusief montage, wordt de boxspring tot aan de eerste drempel geleverd, ongeacht op welke verdieping je woont. Bij een bestelling en levering inclusief montage (tegen een meerprijs), wordt de boxspring in de gewenste kamer gezet en gemonteerd. Je kan dezelfde avond nog genieten van je nieuwe boxspring!

Let op! Bij het kiezen voor de optie inclusief montage ben je zelf verantwoordelijk voor het controleren of het hoofdbord en de afmetingen van de boxspring door het trappengat of de deurpost passen: dus of de montage uitgevoerd kan worden. Eventuele montagekosten worden niet teruggestort als de montage niet kan plaatsvinden door deze omstandigheden.

Controleer direct bij ontvangst op schade en meld dit direct bij de chauffeur en bij onze klantenservice. Eventuele leveringskosten worden achteraf niet gecrediteerd.

Hoe stel ik de juiste boxspring samen?

Bij het samenstellen van een boxspring kies je eerst het juiste formaat op basis van je ruimte en slaapbehoeften. Ook is het van belang om de samenstelling van de boxspring te baseren op je slaapbehoeften, bijvoorbeeld of je een buik-, zij- of rugslaper bent, het type matras (bijvoorbeeld pocketvering of schuimmatras) en of je een topper wilt toevoegen voor extra comfort.

Hoe onderhoud ik mijn boxspring?

Het is aan te raden om de boxspring regelmatig te stofzuigen om stof en allergenen te verwijderen. Het draaien van de matrassen (als dit mogelijk is) kan de levensduur verlengen. Gebruik een matrasbeschermer om het matras schoon te houden.

Zijn boxsprings geschikt voor mensen met rug- of nekklachten?

Ja, boxsprings zijn vaak geschikt voor mensen met rug- of nekklachten door de goede ondersteuning en drukverdeling. Door de verende onderbox in combinatie met een geschikt matras, zoals een pocketveringmatras, wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld. Dit kan helpen om drukpunten te verminderen en de wervelkolom in een natuurlijke houding te houden. Een topmatras kan extra comfort bieden en de klachten verder verlichten.

Wat is de gemiddelde levensduur van een boxspring?

Een kwalitatief hoogwaardige boxspring kan tussen de 15 en 25 jaar meegaan, afhankelijk van het gebruik en onderhoud. De matrassen en toppers hebben vaak een kortere levensduur en moeten eerder worden vervangen.

Wat moet ik doen als de boxspring niet bevalt?

Het is altijd mogelijk dat de boxspring toch niet aan de verwachtingen voldoet. Vanaf het moment dat de boxspring is bezorgd, gaat het retourtermijn van 14 dagen in. Binnen dit termijn kun je contact opnemen met de klantenservice, en de boxspring retour aanmelden.

Belangrijk om te weten is dat bij aankoop van een boxspring exclusief montage, deze ook zelf gedemonteerd dient te worden indien een retouraanvraag is gedaan.

Let op bij een retourzending worden eventuele verzend- en montage kosten achteraf niet gecrediteerd.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

1299,00 https://www.dekbed-discounter.nl/boxspringset-cloud-relax-152435077.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/463609129/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?