Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspringset Cloud Comfort

Levertijd
Levertijd: 6 - 8 weken
Maat
Kleur
Montage
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Boxspringset Cloud Comfort

Wanneer we het hebben over een goede nachtrust, speelt de keuze van je bed een cruciale rol. In de zoektocht naar het perfecte bed waar je elke nacht weer naar uitkijkt, is de Boxspring Cloud Comfort een optie die je niet over het hoofd kunt zien. Dit bed combineert esthetiek met ongeëvenaard comfort en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die zijn slaapkamer wil transformeren tot een oase van rust. 

Elegantie en Comfort
De Boxspring Cloud Comfort is meer dan alleen een bed; het is een belofte voor een verkwikkende slaap. De basis van deze boxspring wordt gevormd door de met 25 Bonellvering, bekend om zijn robuuste constructie en het vermogen om een gelijkmatige ondersteuning over het gehele oppervlak te bieden. Deze solide basis is essentieel voor een goede nachtrust, omdat het de juiste ondersteuning biedt en de levensduur van het bed verlengt.

Uitstraling
Het Hoofdbord geeft het bed een tijdloze uitstraling. Het ontwerp is zowel eenvoudig als elegant, waardoor het bed moeiteloos in elke slaapkamerstijl past. Het hoofdbord is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar biedt ook praktische ondersteuning wanneer je 's avonds nog even wilt lezen of ontbijten op bed.

Het Matras: 750 Hybride
Een van de meest opvallende kenmerken van de Boxspring Cloud Comfort is het Matrascomfort 750 Hybride. Dit matras is het resultaat van geavanceerde slaaptechnologie en biedt een ongekende comfortervaring. Het hybride ontwerp combineert de voordelen van verschillende materialen om een optimale balans tussen ondersteuning en comfort te bieden. Of je nu een zijslaper, rugslaper of buikslaper bent, dit matras past zich aan je lichaam aan en zorgt voor een heerlijke nachtrust.

De set BE-poten van 12cm hoog, samen met de set koppelpoten, zorgen niet alleen voor de juiste bedhoogte maar dragen ook bij aan de stabiliteit van het bed. Deze poten zijn zorgvuldig geselecteerd om het bed een zwevende uitstraling te geven, wat bijdraagt aan het gevoel van luxe en ruimtelijkheid in je slaapkamer.

Duo Box
Tot slot maakt de Duo Box de Boxspring Cloud Comfort compleet. Dit systeem zorgt voor een dubbele laag comfort en ondersteuning, waardoor je het gevoel hebt alsof je op wolken slaapt. De combinatie van de Duo Box met het hybride matras zorgt voor een slaapervaring die zijn gelijke niet kent.

Levering en retour
De boxspringset wordt standaard geleverd door heel Nederland en België. We adviseren om direct bij ontvangst de boxspringset te controleren op eventuele schade en dit direct te melden bij de chauffeur en onze klantenservice.

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, dan is het belangrijk om te weten dat bij aankoop van een boxspring exclusief montage, deze ook zelf gedemonteerd dient te worden indien een retouraanvraag is gedaan.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box
Bonnellvering
Kern matras
Pocketvering
Comfortzones
7
Hoogte hoofdbord
105 cm
Hoogte poten
12 cm
Hoogte box
25 cm
Hoogte matras
21 cm
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Montage
Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte
58 cm
Inclusief TV Lift
Nee
Extra lang
Nee

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

1199,00 https://www.dekbed-discounter.nl/boxspringset-cloud-comfort-152457175.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/461669016/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?