Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspringset - Cloud Chill - Deluxe

Levertijd
Levertijd: 6 - 8 weken
Maat
Kleur
Montage
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Boxspringset - Cloud Chill - Deluxe

Wanneer je denkt aan een goede nachtrust, is de keuze van je bed van cruciaal belang. In je zoektocht naar het perfecte bed waar je elke nacht naar uitkijkt, mag de Boxspring Cloud Chill Deluxe niet over het hoofd gezien worden. Dit bed combineert esthetiek met ongeëvenaard comfort en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die zijn slaapkamer wil transformeren tot een oase van rust.   

Esthetiek en Comfort Gecombineerd 
De Boxspring Cloud Chill Deluxe is niet zomaar een bed; het is een belofte voor een verkwikkende slaapervaring. De basis van dit bed wordt gevormd door de Duo Box met 25 Bonellvering, bekend om zijn robuuste constructie en gelijkmatige ondersteuning. Deze stevige basis is essentieel voor een goede nachtrust, waarbij het de juiste ondersteuning biedt en de levensduur van het bed verlengt.

Elegante Uitstraling
Het hoofdbord geeft het bed een tijdloze uitstraling. Met zijn eenvoudige en elegante ontwerp past het bed moeiteloos in elke slaapkamerstijl. Het hoofdbord biedt niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook praktische ondersteuning voor die ontspannende momenten zoals 's avonds lezen of ontbijten op bed.

De Matrassen: Nordisk Be-chill
Een van de meest opvallende kenmerken van de Boxspring Cloud Chill Deluxe is het Nordisk Be-chill matras. De matrassen zijn het resultaat van geavanceerde slaaptechnologie en biedt een ongekende comfortervaring. Het hybride ontwerp combineert verschillende materialen voor een optimale balans tussen ondersteuning en comfort, ongeacht je slaaphouding.

De Set BE-poten en Koppelpoten
De set BE-poten van 12cm hoog, samen met de koppelpoten, zorgen niet alleen voor de juiste bedhoogte maar dragen ook bij aan de stabiliteit van het bed. Deze zorgvuldig geselecteerde poten geven het bed een zwevende uitstraling, wat bijdraagt aan het gevoel van luxe en ruimtelijkheid in je slaapkamer.

Het Toppunt van Comfort: Comfortabele Topper Mono
De kers op de taart van onze Boxspringset Cloud Chill Deluxe is de Comfortabele Topper Mono. Met zijn comfortabele dikte biedt deze topper een extra laag zachtheid en ondersteuning. Het helpt bij het verdelen van je gewicht over het bed, vermindert drukpunten en zorgt voor een nog comfortabelere slaapervaring.

Levering en Retour
De boxspringset wordt standaard geleverd door heel Nederland en België. Bij ontvangst adviseren we je om de boxspringset te controleren op eventuele schade en dit direct te melden bij de chauffeur en onze klantenservice.

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, onthoud dan dat bij aankoop van een boxspring exclusief montage, deze ook zelf gedemonteerd dient te worden indien je een retouraanvraag indient. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden, van begin tot eind.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box
Bonnellvering
Kern matras
Pocketvering
Comfortzones
7
Topper kern
Hybrideschuim
Topper hoogte
6 cm
Hoogte hoofdbord
105 cm
Hoogte poten
12 cm
Hoogte box
25 cm
Hoogte matras
20 cm
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Instaphoogte/Lighoogte
65 cm
Inclusief TV Lift
Nee
Extra lang
Nee

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

2029,00 https://www.dekbed-discounter.nl/boxspringset-cloud-chill-deluxe-152456800.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/460828021/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?