Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspringset Cloud Chill

Levertijd
Levertijd: 6 - 8 weken
Maat
Kleur
Montage
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Boxspringset Cloud Chill

In de wereld van vandaag is het kiezen van het juiste bed van essentieel belang voor een goede nachtrust. Niet alleen is het het middelpunt van je slaapkamer, maar het vormt ook de basis voor een weldadige rust. Met onze Boxspringset Cloud Chill, creëer je niet alleen een stijlvolle slaapomgeving, maar ook een oase van comfort en functionaliteit. 

Stijlvol en Comfortabel Hoofdbord
Het hoofdbord van deze boxspring is een tijdloze toevoeging aan elke slaapkamer. Met zijn strakke design en verschillende kleuropties voegt het een vleugje elegantie toe aan je ruimte. Maar het biedt niet alleen een stijlvolle achtergrond voor je beddengoed, het geeft ook stevige ondersteuning voor die ontspannende momenten zoals lezen of ontbijten op bed.

De Kern: Duo Box met 25 Bonell-vering
De solide basis van onze boxspringset wordt gevormd door de Duo Box met 25 Bonell-vering. Deze traditionele veertechniek staat bekend om zijn duurzaamheid en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht, waardoor je een comfortabele en rustgevende slaapervaring krijgt.

Het Matras: Cloud Chill
Het matras op deze stevige basis is een ware revolutie op het gebied van slaapcomfort. Het combineert verschillende materialen voor een optimale slaapervaring, waarbij ondersteuning en comfort hand in hand gaan. Zo blijft je lichaam gedurende de nacht in een natuurlijke houding, klaar om de dag fris te beginnen.

De Finishing Touch
Onze boxspringset wordt compleet gemaakt met de set poten van 12 cm en de koppelpoten. Deze niet alleen functionele, maar ook esthetische toevoegingen tillen het bed letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. Hierdoor wordt schoonmaken onder het bed een fluitje van een cent en krijgt je slaapkamer een ruimtelijke uitstraling.

Levering en Retour
We bezorgen onze boxspringsets standaard door heel Nederland en België. Bij ontvangst adviseren we je om de set te controleren op eventuele schade en dit direct te melden bij de chauffeur en onze klantenservice.

En als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, onthoud dan dat bij aankoop van een boxspring exclusief montage, deze ook zelf gedemonteerd dient te worden indien je een retouraanvraag indient. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden, van begin tot eind.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Kern box
Bonnellvering
Kern matras
Pocketvering
Comfortzones
7
Topper kern
Nvt
Topper hoogte
Nvt
Hoogte hoofdbord
105 cm
Hoogte poten
12 cm
Hoogte box
25 cm
Hoogte matras
20 cm
Garantie
2 jaar fabrieksgarantie
Montage
Optioneel
Instaphoogte/Lighoogte
57 cm
Inclusief TV Lift
Nee
Extra lang
Nee

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Laatst bekeken producten

1549,00 https://www.dekbed-discounter.nl/boxspringset-cloud-chill-152444156.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/460762315/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?