Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 200 x 200 cm

(144)

Levertijd
Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 200 x 200 cm

Dekbedย 

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt vanย 100% microvezel.ย Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed zacht is en soepel om je heen valt. Heerlijk om elke nacht onder weg te kruipen.

Dit dekbed is gevuld metย 100% polyester holle vezel.ย Deze vulling is luchtcirculerend, ademend en biedt een prettige warmte-isolatie; zo kom je heerlijk de nacht door.

Daarnaast is het dekbed anti-allergisch; de polyester holle vezel is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriรซn. Deze zal je dan ook niet terugvinden in dit dekbed!

Enkel dekbed
Een enkel dekbed bestaat uit รฉรฉn laag en is geschikt voor mensen die liever geen twee dekbedden (ofwel 4-seizoenen dekbedden) willen gebruiken. In principe is een enkel dekbed het hele jaar door te gebruiken; let bij het maken van je keuze goed op de aangegeven warmteklasse van het dekbed. Deze geeft aan hoe warm- of koel het dekbed รฉcht is. Zo kies je altijd een dekbed wat perfect bij jouw voorkeur past.ย 

Warmteklasse
Dit dekbed heeft warmteklasse 2-3. Dit maakt het een licht dekbed welke gebruikt kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel te koud hebben.ย 

Overige informatie
Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling van het dekbed lekker fris. Je kan het dekbed regelmatig laten luchten door hem bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.

Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 ยฐC, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.


Hoofdkussens:

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% microvezel. Hierdoor voelt het kussen lekker zacht en koel aan, zo ervaar je het ultieme slaapcomfort.

Het hoofdkussen is gevuld met 100% polyester holle vezel.ย Deze tot bolletjes gedraaide vezel voelt zeer zacht aan en is extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast.ย 
Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriรซn. Deze zal je dan ook niet terugvinden in dit kussen!

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 700 gram per mยฒย polyester holle vezel en is hierdoor geschikt voor zijslapers, rugslapers en buikslapers.

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 ยฐC, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Beoordelingen (144)

Schrijf zelf een beoordeling

Leuk cadeau
Hier heb ik een cliรซnt van mij heel blij mee gemaakt. Hartelijk dank! Geweldig cadeau.

Aukje

mevr
prima dekbed

alie

Dekbed en kussens
Kussens liggen heerlijk en dekbed lekker warm

GJ B.

Dekbed + kussens
Het bevalt tot nu toe prima omdat het nog in de verpakking zit.Maar gezien de reviews gaat dat zeker goedkomen.

Piet

Dekbed en kussen
Lekker warm en kreeg er ook nog gratis bij het is van goede kwaliteit ben er zeer blij mee het licht comfortabel

Karoline

Geweldig
Dekbed en twee kussens gratis bij de bestelling gekregen. Ik dacht dat kan nooit wat zijn als je het gratis erbij krijgt maar ik moet mijn vooroordeel laten varen. Geweldige set en goede kwaliteit

Jolanda

Dhr
Aangeschaft net voordat de dikke laag sneeuw het land bedekte. Het dekbed voelt koud aan in vergelijking met het dekbed daarvoor. Voor nu maar even aan de kant gelegd en in het voorjaar nog eens proberen. We zoeken nog verder naar een dekbed voor in de winter. Kussens zijn zacht en dat is voor ons prima om op te slapen.

Stefan

Dekbed season
Heb op aanraden van mijn eega dit dekbed gekocht tijdens de actieweken. Ben er heel blij mee. Ik slaap in combinatie met de aangeschafte dekbedovertrekken superlekker. Kan nu 's morgens maar moeilijk mijn bed uitkomen.

Martje

Huisvrouw
Dekbed ligt super..blij met de kussens...echt een aanrader

Johanna

Fijn!
Ik kan nog niet zeggen of het dekbed te dik zal zijn voor de lente- en zomermaanden maar voor de winter (met een lekkere fleece plaid erop) is het geweldig! Het dekbed voelt vol, maar fluffy aan! De kussens hadden voor mij iets gevulder mogen zijn, maar liggen goed als je ze een beetje manoeuvreerd!

Fleur

Echt top!
Deken ligt heerlijk warm en ook super blij met de hoofdkussens! Ben altijd al een moeilijk persoon als het gaat om een goed kussen maar tot nu toe bevalt het echt super goed!!

Meagan w.

Beddengoed pakket cadeau
Dekbed is lekker licht maar voor ons toch helaas iets te koud. Kussens niet in gebruik. Liggen klaar voor loge's.

Bianca

In de wolken
Ik lig in de wolken met dit dekbed, heerlijk. Ook zeer tevreden over het flanellen overtrek, ik verslaap me nu helaas wel vaak...

Josje

Beddengoed pakket
Zeer fijne overtrekken en een lekker dekbed zeer tevreden

Bea

Wat een pracht actie in dit rare jaar
Super dekbed met twee heerlijke kussens erbij . Heb alle bedden voorzien van nieuwe overtrekken dankzij deze actie . Alles fris en super kwaliteit . Laten we dit rare bewogen jaar in ieder geval goed uitgerust afsluiten .

Evelien

dek bed met kussens
super mooi pakket lekker warm dekbed en goede kussens

silvia m.

Hoe fijn!!!
We hebben dit gekregen bij aankoop van 2 overtrekken. Prachtig cadeau! Kussens liggen ook zalig! De kids hebben zoete dromen.

Stephanie

Mej.
Ik ben heel tevreden met mijn laatste in koop . Eindelijk heb ik een goede oplossing gevonden . Zepassen allemaal precies . Hartelijk dank voor de goede spullen . En de service. Vriendelijke groeten.

Edna

Erg blij mee
Een fijne set, het is heerlijk warm en slaapt heerlijk. De kussens hadden iets voller gemogen, maar dat is even wennen. Ik raad het toch aan, want ik slaap heerlijk eronder.

Mike

Mevr
Hij lijkt dun maar mijn zoon vind hem heerlijk en lekker warm

As n.

Beddengoed pakket..
Supper..blij mee!!! Heerlijk zacht!...Top!!

A

Revieuw
Het is een goede keuze die ik heb gemaakt is goede aanrader om dit product ook te kopen.Slaapt lekker en is heerlijk zacht. Ik beveelt u

Net

geweldig pakket
Wat een geweldig pakket ! dekbed voor onze zoon, helemaal tevreden, kussens in onze camper. Super

Josรฉ

super geschenk
ik ben enorm blij met dit topgeschenk! het donsdeken is niet zwaar waardoor het voelt alsof ik onder een wolk lig te slapen. ondanks dat het zo licht aanvoelt voel ik nog voldoende warmte waardoor dit dubbel zoveel plezier geeft. zeker een aanraden voor wie een nieuw donsdeken en kussen zoekt want zowel het donsdeken als de 2 kussen zijn een hemels geschenk. moet ik ervoor betaald hebben was het zeker zijn prijs waard! waarvoor dank.

Djoe

Dekbed en kussens
Was heel blij met dit geschenk want ik neem deze dekbed,kussens,en 2 paar lakens mee naar Spanje dan heb ik daar ook een leuke set๐Ÿ˜Š

Chantal

Dhr
Top

Hans

Dekbed en kussen
Super kado bij mijn bestelling! Top. Bestelling ook goed verzorgd en ingepakt.

Gerrit

Dhr
Ziet er echt goed uit . Lekker warm en licht . Aanrader

Hans

Mooi dekbed lekker warm en licht
Lekker licht Lekker warm Goed voor zomer, herfst, winter, voorjaar. Super vier seisoenen dekbed Kussens zijn ook geweldig Gewoon Top !!

C

zeer goede kwaliteit.
gratis gekregen bij een bestelling. echt een aanrader dit.

marco

Heerlijk !!
Snelle levering, voldoende warm en niet te zwaar. SUPER !!

Ben

Dekbed
Lekker warm en niet te zwaar.

Tessa

Dekbed + kussens
Heerlijke kussens en dekbed. Had nooit verwacht, dat dit dekbed heerlijk warm is. Het is heel ligt en ook lekker warm. Helemaal tevreden.

Tamara

heerlijk warm
super fijne hoofdkussens die snel weer afkoelen zodat je een lekker koel kussen hebt

paulien

beddengoedpakket
Heerlijk licht en warm dekbed en de kussens liggen ook perfect.

Joke

Fijn product!
Ik moet toegeven dat ik een beetje sceptisch was; gratis een dekbed en kussens bij je bestelling.. dat kan niet veel zijn. Niets is minder waar! Ik kan er echt heerlijk op en onder slapen! Het dekbed is lekker licht en toch warm en ook de kussens liggen prima!

Mas

Leuk extraatje
Ik ben al jaren vaste klant en ben nog nooit ontgoocheld geweest. Lekker licht dekbed die je wel de perfecte warmte geeft. Ik ben alleszins super blij. Ook steeds snelle service. Een aanrader voor iedereen.

Malou

Dekbed en kussens
Tegen alle verwachtingen in toch een heel fijn dekbed weten te bemachtigen via deze actie. Lekker groot en precies warm genoeg. De kussens zijn voor mij iets aan de zachte kant, maar slapen toch erg prettig. Ik ben heel blij dat ik deze actie tegen ben gekomen!

Julie

Dekbed
De kids vinden het wat aan de dunne kant maar +punt is wel dat het heeroijk slaapt

Patricia

Beddengoedpakket twv 179 euro
Een fantastische actie! Je krijgt echt waar voor je geld. Ik was in het begin zoals velen wat sceptisch maar wat een topproducten. Ik heb mijn vriendin al meermaals bedankt om mij op deze actie te wijzen en zij mij om het gedaan te hebben. Service gewijs ook perfect. Dekbed-discounter heeft er een vaste klant bij! Het is van erg hoge kwalitei

Maxime

Mevr
Fijne dekbed. Slaapt heerlijk.

Sjouktje

Heerlijk dekbed
Heerlijke dekbed. Kwam mooi uit als het wel eens aan vervanging toe is.

L

Zalig dekbed
Na wikken en wegen en beetje sceptisch een dekbed online aan te kopen zonder dit gezien te hebben dan toch de knoop doorgehakt. Absoluut geen spijt van gekregen. Kwaliteit dekbed is gewoon top! Gevoel om elke nacht in een luxe hotel te liggen wordt bijna 100% benaderd. Service naar levering is eveneens top! Dekbed-Discounter komt van begin tot eind zijn afspraken na en dan krijg je bij levering zelfs een kortingscode bij mocht je een volgende levering wensen. Als je uitkijkt kan je goede koopjes doen bij deze leverancier. Ik heb ondertussen al een dekbedovertrek en hoeslaken besteld. Ben benieuwd!

Marijke

Leuk kado
Heerlijk dekbed en kussens En dat als kado bij mijn nieuwe matras wat overigens echt super heerlijk slaapt

Arie

Heerlijk warm
Super voor de 'Twijfelaar' van 140x200. Heerlijk warm.. Mooie kwaliteit

Bianca

Prima maarโ€ฆ
Prima dekbed. Nooit dat ie โ‚ฌ180 waard is.

Rainier

superblij
Ben heel tevreden over het dekbed met 2 kussens. echt goede kwaliteit. En dat gratis bij een bestelling.

tom

Slecht
Slechte kwaliteit, klopt niks van. 179 euro is echt oplichterij.

Jon

Leuk pakket
Leuk zo'n pakket bij een bestelling, maar kussens zijn dun en dekbedovertrek is echt niet voor de winter. 4 seizoenen? Dat klopt niet.

Mariska

Uitstekend dekbed
Het dekbed is lekker warm. De 2 kussen zijn ook prima. Een dekbedovertrek gekocht en dan dit gratis er bij krijgen is echt geweldig. Fijne webwinkel!

Irene

Top!
Dekbed set is top!

Trea

Sidabrinฤ— ลพvaigลพdฤ—
Labai plonas

Jurgita

Badjas
Super kwaliteit zit lekker

Saskia

Beddengoed pakket: 2 Hoofdkussens + All Season Dekbed - 200 x 200 cm
ten eerste super actie! slaap heerlijk! heerlijk warm!

Rowena

Dekbedset
Super actie! Had 2 dekbedsetjes gekocht en kreeg deze set gratis erbij! Ga zeker vaker hier bestellen!

Joey

beter dan verwacht
Het lijkt vrij dun maar ligt echt super lekker. Goed warm, niet te dik of te dun.

Sanne

dekbed
Ik vindt het dekbed te dun. Het ligt niet zo lekker. Wel warm. Ik ben de kwaliteit van een donzen dekbed gewend en dat is een stuk beter

Miriam

Prima dekbed...
Dekbed is prima en warm....

Fred

Lekker zacht dekbed
Heerlijk zacht dekbed!!

Marja

Superrrrrrr lekkerrrrrr
Een echte aanrader. Ik persoonlijk hou niet van een zwaar dekbed en een veel te warm en dit is dan echt de must have. Super content en er zijn er hier jaloers in huis word in de toekomst nog allemaal vervangen naar deze.

Vanessa

beddengoed pakket
ben zeer tevreden hier over de kussens zijn heel fijn en het dekbed is ook prima

Bert

Fijne set
Erg blij met deze set. We kunnen nu heerlijk slapen

Trea

mw
Dit dekbed en kussens zijn van zeer goede kwaliteit en ik ben er zeer blij mee. Dank je dekbeddiscounter. Top

Ank

Lekker zacht en warm
Heerlijk dekbed wat redelijk dun lijkt, maar zelfs bij koude nachten is het lekker warm onder het dekbed.

Peter

Actie
Zeer geslaagde actie! Fijn dekbed + 2 kussens gratis als je een overtrek koopt ligt lekker warm en zacht en zeer comfortabel met goede kwaliteit zeker een aanrader

Ted

Heeeeerlijk en ERG tevreden
De eerste nacht met de dekbedden set was overheerlijk. De volgende dag werd ik wakker met een heerlijk gevoel, omdat ik zo lekker had geslapen. Top dekbed en top kussens, heb geslapen als een roosje.

Rithika

Gratis
Gratis en voor niks.....waar krijg je dat nog? mooie aktie van dekbed-discounter. Wij zijn er tevreden mee๐Ÿ‘

Pascale

dankje
bedankt mooi kado supper mooi dekbed en kussens heerlijk zacht

m

Prijs kwaliteit verhouding
Voor โ‚ฌ180 verwacht is wel meer kwaliteit. Het dekbed en de kussen zijn wel heerlijk zacht.

Trea

Als een wolkje
Hoe gelukkig kan een mens zijn met nieuw beddengoed? Zo zacht, licht. Ik ben een koukleum, maar koud heb ik het niet. Zo prettig!

Wieke

Beddengoed
Ben er echt heel blij mee. Wat een cadeau. SUPER! Lekker zacht en mooi spul. Zou het echt iedereen aanraden. Top!

Ashley

Beddengoed
Het dekbed is erg licht, wat prettig slaapt omdat dit niet te zwaar op je lichaam aanvoelt. Ook lekker zacht om onder te liggen.

Britt

Super
Heerlijke kussens en lekker deken, denk alleen niet dat het een 4 season is want in de warmere seizoenen is deze echt te warm

Astrid

Donsdeken
Fijne kussens en donsdeken zacht en licht,maar wel warm en zalig om onder te liggen !

Karima

Fijn dekbed
Fijn dekbed, ik heb deze bij mijn bestelling cadeau gekregen en ben er erg blij mee! De kussens heb ik op mijn beurt iemand anders blij mee gemaakt omdat wij al jaren op traagschuimkussens slapen =)

Kim

Super
Heerlijk warm en fijn spul!

Liona

Super
Heerlijk warm, tevreden.

Daan

Prima set!
Heerlijk zacht en toch voldoende winter-warm. We liggen op en onder een wolk!

Jacolien

Beddengoed mening
Wat een geweldige set! De deken ligt heerlijk warm en is ook prima voor warmere dagen! Snelle levering en lekker groot dus heerlijk om onder te liggen. Het kwam ook keurig netjes verpakt en vacuรผm gezogen bezorgd! Keurige service. Zeker een aanrader!

Louise

Fijne kussens en luchtig dekbed
De kussens zijn heerlijk, zacht en verend. Dekbed lekker warm en het maakt soepel op: d.w.z. je overtrek zit er makkelijk en mooi omheen.

Ria

dekbed en kussens
Zowel het dekbed als de kussen, zijn van een fijne kwaliteit. Lekker licht en toch warm.

Marie-jose

Heerlijk dekbed
Een heerlijk dekbed voor alle seizoen, niet te zwaar , alles blijft goed op zijn plek liggen , door de stiksels rondom. De kussen slapen heerlijk, worden niet plat, en komen weer mooi terug in model. Een weldaad om op en onder te liggen. Snelle verzending

Am

Niet verwacht
Hele leuke set, het dekbed is erg fijn, eerst twijfelde ik of het wel warm lag omdat hij wat dun aanvoelt, Maar hij ligt heerlijk warm, ik had dit niet verwacht! En ook ligt hij heerlijk zacht, De kussens daarin tegen, zijn NIET voor mij weggelegd, Deze zijn erg dun, Maar dit natuurlijk een persoonlijke smaak.

Menno

Mevt
Snelle levering alleen kussens zaten er niet bij tot twee keer toe niet gelijk gebeld en paar dagen later had ik de kussens netjes gekregen. Dekbed is fijn alleen de kussens vind ik te dun maar smaken verschillen gelukkig

B

All seasons dekbed
Over dit dekbed kan ik nog geen beoordeling geven. Wij gaan hem straks in de caravan gebruiken. Ik neem aan dat het wel goed is

Diny

Leuke cadeau!
Heb het cadeau gekregen bij mijn bestelling. Donsdeken is perfect. Kussens zijn zeer zacht. Bedankt!!

Annick

Warm en fluffy
Dit pakket kregen we cadeau bij onze bestelling. Toen het uit de verpakking kwam zette de kussens en het dekbed nog uit. Ik twijfelde of het dekbed niet te koud zou zijn, omdat het niet heel dik is en omdat mijn dochter eerst een donzen dekbed had. Maar na een paar koude nachten met nieuw dekbed slapen geen kou gehad. Bevalt dus goed. De fluffy kussens bevallen haar ook goed.

A

Perfect
Gewoon perfect, licht in gewicht en houdt je temperatuur goed vast.

Wilhelm

Leukste cadeau ever
Weer iemand gelukkig gemaakt met dit topproduct actie van Dekbed Discounter. Vele uren heerlijk slaapplezier en ik geniet mee. Dekbed Discounter is mijn favoriet, beter koop of krijg je niet.

Uwe

Lekker
Beddengoed pakket gekregen bij onze bestelling. Heerlijk dekbed heerlijk licht en de kussens in principe prima als je van wat zachtere kussens houd.

Simen

Goede kwaliteit dekbed en kussens
De dekbed is van hoge kwaliteit en is lekker warm. De kussens zijn ook van hoge kwaliteit en leggen goed.

Esmee

Dekbed
Mooi product. Warm ontvangst voor onze gasten

Ina

Dekbed en kussen
Wat slaapt het heerlijk. De kussen zijn precies goed en de dekbed is lekker warm. Ben blij dat ik dit bij m'n bestelling er bij kreeg. Was wel toe aan een nieuwe.

Mariska

Dekbed
Werd gratis geleverd bij mijn bestelling. Het dekbed en de kussens zijn opzich van prima kwaliteit. De deken is redelijk warm. Je merkt wel heel goed dat het synthetisch is en het voelt erg goedkoop aan. Echter voor een gratis dekbed/kussens mag ik niet klagen.

Ronald

.
Super! Kussen zijn lekker zacht en onder deze deken krijg ik het al snel lekker warm! (Ter verduidelijking, ik heb het altijd heel snel koud en duurt lang voor ik opgewarmd ben) Wij zijn er erg blij mee!

Priscilla

Heerlijk !
Wat een fijn dekbed! Ik heb het redelijk snel koud en dacht in eerste instantie, dun dekbed Maar...., heerlijk warm ! Topproduct wat mij betreft

Patrice

Top
Super blij mee! Heerlijke kussens er bij en het dekbed hebben we als extra!

Suuz83

Beddengoedpakket
Toen die binnen kwam dacht ik dit is niks maar na 2 a 3 dagen het te laten liggen sliep het perfect is een echte aanrader!

Sven

Dek. bed
Leuk set om er bij Te hebben

Johanna

Leuk maar teleurstellend
Leuk om er extra bij te krijgen. Maar veel te dun om alle seizoenen te kunnen hanteren. Ik zal deze enkel gebruiken in de lente/ zomer.

Inge

Dekbed en kussens
In 1 woord: GEWELDIG!!!!

Ineke

Super kwaliteit!
Zeer fijn luchtig dekbed inclusief de kussens!

Patricia

Wauw
Mooie verrassing want dit pakket zat gratis bij mijn bestelling. Komt goed van pas! ๐Ÿ‘

Afke

een blije verassing
Dit absolute topproduct van Dekbed Discounter als cadeau aan iemand mogen schenken. Blij en ontroerd was haar reactie het is een godswonder dat Dekbed Discounter dit mogelijk maakt Beste cadeau ever. Zij blij en ik ook blij. Dank je wel Dekbed Discounter.

Uwe

Dekbedovertrek fanel
Het is super mooie en heerlijk warm wij zijn aan denken om er nog eentje te bestellen zo mooi is het.

Anita

Leuk cadeau
Super leuke actie, leuk cadeau, wat dat betreft 5 sterren. Voor de kwaliteit van de deken 3 sterren. Voor mij te synthetisch.

Ellis

Perfect
Fijn dekbed, niet dik en gewoon ligt materiaal. Ideaal voor ieder seizoen. Kussen zijn zacht. Maar liggen toch perfect. Hadden iets voller gemogen. Deze set gratis gekregen tijdens een actie maar zijn het ook zeker waard als je er voor moet betalen.

Dejongpatrick

Dekbed
Heerlijk zacht, licht maar toch lekker warm dekbed.. Na uitpakken de tijd gegeven om uit te zetten en dat is de moeite waard. Idem gedaan voor de kussens. Kussens vind ik wel wat zacht maar gebruik ze als extra tegen mijn hoofdboard aan.. Aanrader

Mar

Heerlijk dekbed
Sinds ik dit dekbed heb slaap ik zo lekker. Het dekbed leek erg dun ik dacht dat het niet warm zou zijn.....maar het is warm en heerlijk zacht, heb moeite met uit bed komen :-)

Louisa

Dekbed
Juiste dikte en fijne kussens

Cristina

Mooie kwaliteit
Niet te dik, wel heerlijk warm. Fijne kussens, erg blij mee

Nicole

Pakket
Bij 2 dekbedovertrekken dit pakket erbij gekregen, zelf vind ik hem wat aan de lichte kant.. maar zo is ieders smaak verschillend.

Ilse

Heerlijk
Een heerlijk dekbed en fijne kussens.. en dat gratis bij mijn bestelling. Ik blij, dochter blij ๐Ÿ˜

Daphne

Heerlijk geslapen
Lekker beddengoed. Zachte maar stevige kussens, Dekbed lekker warm en niet te zwaar voor mijn MS klachten๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘

Erik

Is te doen
Het is niet 100% geweldig maar ook niet slecht

Raj

Super
Erg fijn pakket. Ziet er niet warm uit, maar het tegendeel is waar. Voor mij zeker warm genoeg op een koude zolderkamer!

Bert-Jan

Dekbed
Heerlijk licht dekbed maar toch warm genoeg.

Mariska

Dekbed
Zeer degelijk dekbed. Lekker warm.

Wendy

Mooi pakket
Prima pakket. Lekker dekbed en mooie kussens! Aanwinst !

Wim

Tip top
Top product met top kwaliteit , zeker een aanrader. Zowel donsdeken als kussen super zacht. Zeker een betere nachtrust gegarandeerd

Lucinda

Lekker slapen
Heerlijke kussens! Fijn dekbed met mooi volume.

Hanneke

heerlijk dekbed
heerlijk dekbed samen gekregen met een livorno bed (die moet nog binnen komen) de service is uitstekend top dekbed-discounter

richard

Heerlijk
Echt een super set dit. De kussen liggen over heerlijk slaap echt iedere nacht lekker vast droom erin weg๐Ÿ˜ dekbed niet te warm en niet te koud ( ondanks ik zelf een kou kleum ben ) Kreeg deze set cadeau maar ben er echt super blij mee๐Ÿ˜

Jessica

Gratis seizoen dekbed
Ik heb hem bij 2 overtrekken erbij gekregen. Super tof. Lekker licht, maar wel te koud voor de winter vind ik

Wendy

Top deken
Deken is top en levering zoals gewoonlijk top en goed verpakt. De kussens daarentegen vielen echt tegen, vervormen zeer snel

Ljuba

Fijn dekbed
Ik kreeg dit pakket gratis bij mijn bestelling. Het dekbed is heel fijn en niet te warm. Precies goed. De kussens zijn aan de dunne kant, maar dat vind ik juist fijn.

Mandy

Ms
Love them. Very warm and the pillows are fluffy and comfortable

Kitty

Okรฉ dekbed
Een leuk extraatje! Prima voor een gratis dekbed, matige kwaliteit en erg synthetisch/zweterige stof. Ideaal voor logees maar ik zou hem zelf niet hebben gekocht (zeker niet voor de vraagprijs).

Fabienne

Top
Top, slaapt fijn

Annette B.

Top!
Ik zit in een verhuis dus dit extra cadeau is zeer mooi meegenomen. De kwaliteit is top, de service ook. Aanrader!

D

dekbed pakket
Heel tevreden met dit pakket, lekker zacht en licht dekbed en voldoende warm voor mij, de kussens zijn ook prima !

Marianne

dekbed pakket
lekker warm en zacht.

Jessica

Geweldig
Ik kreeg dit geweldige pakket bij mijn matras, het dekbed is lekker warm en zacht en gelukkig niet zo zwaar. En ik heb nu voor het eerst een kussen waar ik als buik slaapster wat mee kan. Dus ik ben helemaal blij!

Joke

Heel tevreden
Super dekbed, fijne kussens. Heb ze eerst gewassen, daarna voelen ze net zo zacht aan fijn aan. Ligt heerlijk, heb direct nog een bestelling gedaan zodat ik beddengoed van mijn dochters kamer ook kon vernieuwen!

Anneke

beddengoed pakket
heerlijk warm dekbed met goede kussens, samen met het nieuwe dekbed een compleet nieuwe slaapkamer voor weinig geld. Super ben er erg blij mee. een AANRADER

Janneke

Beddengoed pakket 2
Ik vind het een super geweldig dekbed. Vooral lekker warm, goede en zachte kwaliteit. Beveel iedereen dit product aan. De kussens zijn van goede kwaliteit, en passen zich goed aan, de vorm van je hoofd en nek. Super!!!

Patricia

Prima dekbed
Prima dekbed! Precies waar ik naar opzoek was!

Merel

Hoofdpijn
Ik heb veel kussens gehad maar deze is echt top. Door de meeste kussen krijg ik spanningshoofdpijn omdat ik lekker kan liggen bij deze heb ik totaal geen last van. Echt een aanrader !!

Anita

Beddengoed pakket
Heb dit beddengoed pakket gratis bij een bestelling ontvangt. Het dekbed vind ik echt helemaal top. De kussens liggen redelijk, ik vind ze een beetje te zacht

Jan

beoordeling
alle spullen die ik heb besteld top kwalitijd alleen dekbedactie die ik er bij kreeg gewoon super en super snelle levering

dennis

Zalige kussens
Ik had niet verwacht dat ik zo tevreden ging zijn van dit dekbed en vooral ook niet van de kussens. Maar de kussens zijn echt wel goed. Toen het pak aankwam vond ik het vooral een kleine doos. Maar als je het openmaakt ontpopt het zich tot een waar donsdeken en 2 volwaardige zachte kussens. Heel tevreden van mijn aankoop!

kidsandcolors

Dekbed en kussens
Hele fijne dekbed en kussens, gratis bij de overtrek ontvangen! Top

Jose E.

Verassend warm
Ik heb dit beddengoed gekregen bij mijn bestelling ivm black friday actie. Was eerst sceptisch na het geopend te hebben omdat het nogal licht aanvoelt. Is maar schijn want dit beddengoed is ZO warm. Geloof echt wel dat het een 4seizoensdekbed is... was afgelopen weken even heel koud geweest en dit heeft mij echt goed warm gehouden. Aangenaam verrast van de kwaliteit! Kussens zijn ook top, echt groot en bouncy. Dankuwel!

My K.

super
dit dekbed heb ik gratis erbij gekregen bij mijn bestelling. deed dit open en dacht amai zo dun ga er koud mee hebben. maar ik moet die woorden wel terug inslikken omdat het echt een warm dekbed is dat wij erbij hebben gekregen en met de lakens erbij lig het echt super

Sandra

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...

Laatst bekeken producten

180,00 https://www.dekbed-discounter.nl/beddengoed-pakket-2-hoofdkussens-all-sea-104471338.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/464229456/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?