Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Molton Hoeslaken Badstof Waterdicht - Splittopper

(21)

Levertijd
Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Variant
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Molton Hoeslaken Badstof Waterdicht - Splittopper

Materiaal
Deze specifieke matrasbeschermer is vervaardigd uit badstof, bestaande uit 100% polyester. Dit materiaal staat bekend om zijn zachte structuur, wat het comfort tijdens het slapen ten goede komt. Daarnaast is de matrasbeschermer voorzien van een waterdichte coating, waardoor je matras en hoeslaken altijd droog blijven.

Pasvorm en onderhoud
De molton is geschikt voor matrassen tot 25 cm hoog. Het onderhouden van de matrasbeschermer is eenvoudig. Je kunt deze wassen tot een temperatuur van 60 °C. Strijken doe je op een lage stand en de beschermer kan in de droogtrommel op een licht programma. Gebruik geen bleekmiddel bij het behandelen van de matrasbeschermer.

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal
100% Polyester
Kwaliteit
Badstof
Hoekhoogte
22 cm
Matrashoogte
12 cm
Diepte split
85 cm
Elastieken rand rondom
Ja
Strijkvrij
Ja
Wasvoorschrift
Wasbaar op 60°C
Geschikt voor droger
Ja, lage stand

Veelgestelde vragen

Wat is een molton?

Een molton hoeslaken of molton kussensloop is als het ware een textielhoes voor om een matras of kussen om deze te beschermen. Het heet zo doordat de stof gemoltonneerd (geruwd) is. Een molton koop je in de maat van je matras en is als een laken met ronde, holle hoeken. Zo vouw je het eenvoudig om het matras of kussen, vaak inclusief elastische band. Je combineert het bij voorkeur met een hoeslaken, waarbij de molton eerst om het matras gaat.

Hoe vaak een molton wassen?

Net als elk beddengoeditem was je voor goede hygiëne een molton bij voorkeur wekelijks, liefst op 60 of zelfs 90 graden. Let wel op het wasvoorschrift, dit kan namelijk per artikel of merk verschillen. Eventueel is om de week wassen ook een optie.

Waarom een molton gebruiken?

Een molton vangt, samen met een hoeslaken, de grootste vuiligheid op om zo je matras in goede staat te houden. Denk aan absorberen en weer verdampen van vocht/zweet, bloedvlekken, urine, maar ook huidschilfers, stof, vuil. Je matras gaat dan een stuk langer mee, ideaal voor een nieuwe boxspring of matras om je slaapgenot te verlengen!

Welke maat molton?

Een molton moet om je matras passen, dus de maten van je molton moeten aansluiten aan de maat van je matras. Voor een strakke pasvorm raden we aan om exact de maten van je matras te volgen.

Is een molton waterdicht?

Dit hangt af van het artikel! Per artikel kan je terugvinden of de molton waterdicht is. Een waterdichte molton is niet de standaard. Een waterdichte molton is voorzien van een extra coating, waardoor een waterdichte laag zorgt voor de extra bescherming.

Beoordelingen (21)

Schrijf zelf een beoordeling

Marie e
Zeer tevreden goede kwaliteit. Wacht de volgende bestelling af.

Marie

Te warm
De past prima maar het wordt wel erg warm en plakkerig. Jammer helaas niet geschikt.

Jan

Reactie op bestelling waterdichte topper en dekbed
Ben er supersbij met de waterdichte topper en dekbed ook heerlijk warm en prima service vlug geleverd

Lien r.

Badstof split’hoeslaken’
Werd omschreven als een hoeslaken maar dat is het dus niet. Dan maar als matrasbeschermer gebruikt. Vervolgens verschuift dit met slapen omdat de zijkanten heel glad zijn, waardoor het hoeslaken ook helemaal scheef gaat zitten. Ik vind het niks. Behoorlijke kat in de zak.

Hilde

Waterdichte badstof splittopper
Perfecte pasvorm. Kraakt wel, maar met een hoeslaken extra is het euvel verholpen. Wel erg warm en dat tijdens nachten met vorst.

Anneke

Splittopper waterdicht
Ben super tevreden lang gezocht maar eindelijk gevonden. Blij mee

Mayo

Splittopperwaterdichtbadstof
Over al gezocht bij de meeste concurrenten maar geslaagd bij .dbd ,en zijn zeer te vreden dus wat ons betreft hoeven wij in de toekomst niet lang te zoeken voor goede kwaliteit dus op naar dbd.

Ger

Prima
Past wel goed, vind het wel ietsje “kraken” en tijdens het slapen iets oprollen met een hoeslaken eroverheen. Het is iets gladder dan ik gewend ben, maar ik denk dat je niet zomaar een betere vindt voor een goede prijs.

J.

Geweldig en super blij mee
Goede splittopper heel blij mee past perfect en beschermt mijn nieuwe matras goed

Louisa

prima
splittoppermatras beschermer heeft een goede pasvorm en voelt aangenaam

Rit

Waterdichte Badstof Splittoppermatras beschermer
Prima kwaliteit. Past goed. Snelle levering!

Fred

Prima materiaal
Goede kwaliteit en een snelle goede levering. Zoals afgesproken

Mario

Moltonovertrek
Zeer tevredenen ,past perfect ondanks dat het een splittopper is

Ingrid

Bescherming
Geeft een veilig gevoel voor een goede prijs. Past perfect

Kornelia

Matrasbeschermer
Een goede waterdichte, split topper matrasbeschermer. Enkel de maten zijn aan de krappe Kant , gelukkig heb ik een maatje groter genomen dan de matras maat .

Ann

Goede bescherming
Goede bescherming voor mijn splittopper, en deze past er goed omheen in tegenstelling tot mijn jersey splittopper die daar overheen komt die had ik beter 180 cm breed i.p.v. 160 cm breed kunnen bestellen.

M.

Splittoppermatras beschermer
Top bescherming en goede prijs!

Ron

Molton
Goede molton die perfect past om de splittopper. Goede bescherming voor je matras. Kraakt in het begin even maar met een hoeslaken eromheen is het prima!

Didy

Waterdichte splitter
Prima sluitende matrasbeschermer. Top!!! Voor op n toppwr

Corrie M.

Waterdichte molton
Past perfect om de splittopper.... kraakt alleen een beetje maar nadat ik er een extra molton omheen gedaan had geen gekraak meer gehoord... goede bescherming van matras

Ellen

Waterdicht badstof splittopper
Erg fijn goede bescherming voor mijn topper, zo houd ik m lekker schoon ivm veel zweten , Dus geen vieze gele vlekken meer!

Laura

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Laatst bekeken producten

32,99 https://www.dekbed-discounter.nl/waterdichte-badstof-splittoppermatras-be-104953064.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/460137461/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?