Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Dekbed Cooling - Zomer

(3)

Materiaal vulling
100% polyester holle vezel
Warmteklasse
4
Levertijd
Voor 22:00 besteld = morgen in huis
Variant
Aantal

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Snel bij jou thuis geleverd

Uitstekende service

Dekbed Cooling - Zomer

Als je op zoek bent naar een dekbed dat je het hele jaar door kunt gebruiken, ook tijdens de warme zomermaanden, dan is het All Season Dekbed een perfecte keuze. Dit dekbed zorgt voor optimaal slaapgemak, zelfs tijdens warme, klamme nachten. Het is de ideale oplossing voor mensen die niet zonder dekbed kunnen slapen, maar het toch snel warm hebben.

Materiaal en vulling
Het All Season Dekbed is gevuld met polyester holle vezel. Deze vezels staan bekend om hun verkoelende werking, waardoor je de hele nacht door een aangename temperatuur ervaart. Een bijkomend voordeel van polyester holle vezel is dat het geen voedingsbodem biedt voor huisstofmijt. Dit maakt het dekbed anti-bacterieel en bijzonder geschikt voor mensen met allergieën.

De tijk, de buitenkant van het dekbed, is gemaakt van polyester microvezel. Deze stof voelt niet alleen zacht en soepel aan, maar is ook nog eens zeer sterk en onderhoudsvriendelijk.

Warmteklasse
Dit dekbed valt onder warmteklasse 4, wat inhoudt dat het uitermate geschikt is voor de warme zomermaanden. Het is licht van gewicht en biedt toch voldoende comfort voor mensen die graag onder een dekbed slapen, ongeacht de temperatuur.

Onderhoudsinstructies
Om de frisheid van het dekbed te behouden, is het aan te raden om het dagelijks even op te schudden en regelmatig te luchten. Dit kan eenvoudig door het dekbed buiten te hangen of het raam open te zetten. Het All Season Dekbed is wasbaar op een maximale temperatuur van 40 °C. Voor het wassen is het wel belangrijk om een ruime wasmachine te gebruiken, zodat het dekbed goed kan bewegen en optimaal gereinigd wordt.

Oftewel...
Het All Season dekbed is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel dekbed dat geschikt is voor alle seizoenen, maar vooral voor de warme nachten. Met de juiste zorg en onderhoud kun je jarenlang genieten van een heerlijke nachtrust onder dit dekbed. 

Vragen of opmerkingen?

Onze klantenservice staat voor jou klaar. Ze staan je graag te woord en hebben altijd wel een antwoord op jouw vraag.

Specificaties

Materiaal vulling
100% polyester holle vezel
Materiaal tijk
Polyester, Nylon
Vulgewicht
ca 100 gr/m²
Eigenschap
Verkoelend
Warmteklasse
4
Geschikt voor droger
Nee
Wasvoorschrift
Wasbaar op 40 °C

Veelgestelde vragen

Welke maat dekbed?

Op Dekbed Discounter hebben we dekbedden voor zowel jong als oud. Van 1-persoons, 2-persoons tot lits-jumeaux, deze maten kun je kiezen bij een dekbed.

Hoe werken de warmteklassen bij de dekbedden?

Dekbedden zijn ingedeeld in vier warmteklassen: Warmteklasse 1 is zeer warm voor winterse nachten, warmteklasse 2 is warm voor gemiddelde winters, warmteklasse 3 is medium voor het hele jaar door, en warmteklasse 4 is licht voor de zomer. Deze indeling helpt je het juiste dekbed te kiezen op basis van je persoonlijke voorkeur en het seizoen.

Wat is een vierseizoenen dekbed?

Vierseizoenen dekbedden bestaan uit twee losse dekbedden die je kunt combineren: een lichter zomerdekbed en een iets zwaarder herfst- of lentedekbed. Door ze samen te voegen krijg je een warm dekbed voor de winter, zodat je het hele jaar door optimaal comfort hebt.

Wat is een enkel dekbed?

Een enkel dekbed is een dekbed dat uit één enkel stuk bestaat en bedoeld is voor gebruik tijdens één specifiek seizoen. Het biedt een vaste hoeveelheid warmte en is doorgaans geschikt voor gebruik in de lente, zomer of herfst, afhankelijk van de gekozen warmteklasse.

Wat is een all season dekbed?

Een all season dekbed is een veelzijdig dekbed dat geschikt is voor het hele jaar, dankzij zijn optimale balans tussen warmte en ventilatie. Het is ontworpen om zowel in de winter als in de zomer comfortabel te zijn.

Wat zijn de eigenschappen van donsen dekbedden?

Donsendekbedden zijn lichtgewicht, isolerend en ademend, waardoor ze uitstekend warmte vasthouden en vocht reguleren voor een comfortabele nachtrust. Ze zijn duurzaam, luxueus en verkrijgbaar in verschillende warmteklassen, wat ze ideaal maakt voor elk seizoen.

Wat zijn de eigenschappen van wollen dekbedden?

Wollen dekbedden zijn warmteregulerend, vochtabsorberend en ademend, wat zorgt voor een comfortabele slaapomgeving. Ze zijn duurzaam, anti-allergeen en milieuvriendelijk, ideaal voor alle seizoenen.

Wat zijn de eigenschappen van katoenen dekbedden?

Katoenen dekbedden zijn ademend, vochtabsorberend en anti-allergisch, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met allergieën en zorgen voor een comfortabele nachtrust. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en houden je koel in de zomer en warm in de winter.

Beoordelingen (3)

Schrijf zelf een beoordeling

Dekbed Cooling Zomer
Heb een dekbed gekocht en bij het wassen is er een draadje los gekomen,contact gehad via mail en de volgende dag een heel nieuw dekbed toe gestuurd gekregen, zeer vriendelijke service, jullie hebben er een vaste klant bij

Daisy

Heerlijk dekbed
Ik was op zoek naar een zacht fluffy koel dekbed i.v.m. emigratie naar Bonaire en het is alles wat ik zocht. Heerlijk dekbed!

Kim

verkoelingsdekbed
ik ben net geopereerd lig op bed in de kamer. het is een heerlijk dekbed ben er zo blij mee. een aanrader en niet duur.

Nettie

  • 1

Laatst bekeken producten

19,99 https://www.dekbed-discounter.nl/all-season-dekbed-142256668.html https://cdn.webshopapp.com/shops/29934/files/463324097/455x800x3/file.jpg
Kees
Kan ik je helpen?